Feed on
Posts
Comments

Status er, at der ikke er en mand i mit liv!

Total optur! Eller noget.

Der er stadig ret langt mellem tarzanerne, der svinger sig i lianerne inde i datingjunglen. Og jeg føler mig sgu ikke just som en smækker Jane, som jeg går hjælpeløst rundt derinde med min efterhånden temmelig grå manke (nej, jeg har ikke helt vænnet mig til det endnu).

Men jeg bliver ved! Selvom jeg – og mange af dem jeg kender, der færdes i online datingmiljøet – bliver temmelig kyniske af det. Eller det er ikke helt fair at påstå. Kynismen hersker også andre steder. Den kyniske fravælgelse er såmænd ikke anderledes end hvis du lader blikket fare rundt “ude i virkeligheden” (online dating ER en del af virkeligheden i dag), og helt ubevidst tilvælger/fravælger en person. På online dating bliver dette fravalg/tilvalg blot tydeliggjort fordi du skal gøre en hel konkret handling.

Fx laver jeg en ret konkret handling, når jeg modtager en besked fra en mand, der skriver, at hvis det bliver ham og mig, så vil han have mig med langt hår. What? Du er fandeme lige 4 mdr for sent ude, makker. Delete!

Eller ham, der formanede mig om, at jeg skulle bede min frisør om aldrig at komme i nærheden af mig med en saks igen. WTF????? Hvad fanden er det for noget pis at skrive??? Hvis du tror du får skabt nogen form for interesse ved at henvende dig på den måde, så er du sgu da fuldstændig ligeså dum som du ser ud! Seriøst, hvis jeg så en mand, der var blevet klippet og jeg syntes det var vildt synd, så var det sgu da mit eget problem. Jeg kunne da aldrig finde på at sige det uopfordret!!! Hvad fanden skulle han kunne bruge det til??? Delete!

Eller ham der bare skriver “Hmmm”. Hvad helvede ligger der i “hmmmm”???? Og hvad har du overhovedet tænkt dig, at jeg skal svare??? “Hmmm” kan både være ret skeptisk eller sådan lidt nice-agtigt. Beslut dig! Og så skriv hvad du vil! Delete!

Dyyyb indånding.

Har desværre ikke tid til at skrive mere. Der er ellers mere, hvor det kommer fra.

Will be back!

2 Responses to “Status på manden i mit liv”

 1. betteskov siger:

  Mænd! Kunne også sige en bemærkning eller to om den, men det vil jeg undlade fordi jeg er i godt humør, solen skinner og dagen er blevet længere. Men jeg fortryder sandelig ikke min beslutning om at henslæbe livet som fisk uden cykel, aka gammeljomfru 😉
  Forøvrigt er du vildt hot med kort hår! Du ser megaklog og interessant ud. Jeg synes du er langt mere interessant som korthåret “heks” end langhåret “havfrue” (for nu at sætte tingene lidt skarpt op). Måske føler nogle mænd sig mere truede af dig, fordi dit look ikke er tuttenuttet, men vildt cool?

 2. justwondering siger:

  Jeg har flere bemærkninger, hvor de kommer fra – men er sikker på, at mændene også har et par stykker eller tre.

  Altså i bund og grund, så gider jeg jo ikke ende som gammeljomfru, men hvis der ikke er røget en (dumdristig) mand i nettet om 5 år (okay, 10), så går jeg fandeme i kloster!!!

  Korthåret heks…haha…det er sgu på tide jeg bliver lidt mere heks! Det er ikke det korte hår jeg har det svært med som sådan. Jeg vidste jo godt, at jeg havde grå hår, men jeg havde sgu ikke lige set i kortene, at der var SÅ mange. Det var ærligt talt lidt af en overraskelse, og jeg har virkelig svært ved at vænne mig til at se mig selv så gråsprængt. Meget svært! Og jeg ved simpelthen ikke om jeg vænner mig til det. Jeg føler mig slet ikke klar til at se så “moden” ud (de mange grå hår er ikke nemme at se på billeder, men virkeligheden taler et andet sprog).

  Jeg tror du har ret i, at nogle mænd måske bliver lidt skræmte. En af mine kollegaer – en kvinde – sagde til mig, at hun synes jeg var kommet til at se noget mere skrap ud 😉

  Men i bund og grund er jeg jo bare stadig den samme ret sammensatte person, der består af både milde, stærke, søde og sure krydderier.

  Jeg kan bare ikke helt få det til at passe med den jeg ser i spejlet, så jeg skal ikke udelukke, at jeg en dag vælger at farve det igen.

  Indtil videre, så væbner jeg mig dog med tålmodighed.

Leave a Reply