Feed on
Posts
Comments

2 måneder???

Nå nå, så gik der lige lidt over 2 måneder uden skriblerier.

Men jeg ved sgu egentlig heller ikke lige, hvad jeg skal skrive om. Jeg har ikke noget interessant eller sjovt at berette.

Meget lidt flatterende kan jeg berette om min ex, men inspirere mig til sjove indlæg, det kunne han sgu!

På den anden side, så skrev jeg også sjove indlæg før jeg mødte ham. Så måske er jeg bare ikke sjov mere. Der er simpelthen blevet låst ind til Sjov-rummet og nøglen er smidt væk. Jeg har det bare ikke i mig mere. Inspirationen. Følelsen.

Ikke fordi jeg går og er alvorstung hele tiden, og jeg griner da også en del, men der er bare…..dødt på sjov-fronten.

Nå, skid hul i det! Nu er det bare noget andet og lidt mere kedeligt der er der i stedet for.

Men det der “andet” gider jeg bare ikke lige skrive om nu. Jeg er nemlig træt efter en weekend med niecebesøg, og vil tage mig en morfar på denne snebefængte søndag.

Ej, okay – kan lige slutte af med den her:

Randers: 5 timer og 9 minutter.
Skagen: 5 timer og 29 minutter.
Kastrup: 4 timer og 58 minutter.
Sønderborg: 4 timer og 48 minutter.

7 Responses to “2 måneder???”

 1. betteskov siger:

  Jeg tror altså ikke, du er færdig med at være sjov 🙂 Tror bare du er noget til den metaltræthed i blogningen, hvor du har fortalt dine sjove historier…
  Håber du vil holde ud og hænge i, og blive ved med at oplyse os om lysere dage og andre finurligheder. Som den smukke vejrgudinde du er, kan du ikke lige trylle sneen væk?
  Forresten, hvad med en løbeblog indtil inspirationen til at skrive om andet kommer? Ville elske at kommentere på din træning og de tanker du gør dig, det være om fremskridt, god løbemusik, at begynde i en klub og dine første motionsløb 🙂

 2. Birgitte B siger:

  Årh, jeg er også noget blog-træt for tiden. Men det skal nok komme igen – om ikke andet så er de lyse timer stærkt på vej 🙂

 3. Line42 siger:

  Jeg er også ramt af blogger-blokade… og oplever at der er en del af mine yndlingsbloggere, der også er ramte. Måske er det sneen?

  Kom vår, kom glad, kom atter skriveglæde!

 4. skafol siger:

  Synes også det er svært at være overskudsmenneske med udsigt til kulde og blæst hele tiden. Alle de ting, man gerne vil, må hele tiden udsættes, og det er lidt af en pinsel.

  Immervæk noget nemmere at skrive om sjove ting, når man kan komme ud af sit domicil og opleve noget.

  Og ex-en var jo også AGF-fan. Det er der altid noget “godt” stof i 🙂

 5. justwondering siger:

  Betteskov:
  Tak for de pæne ord 🙂 Jeg skal nok holde ud. Jeg har ingen intentioner om at droppe blogging. Det kan godt være, at jeg skal skrive lidt om mit løb – for ligesom ikke at gå i stå (med hverken løb eller blogging). Jeg har faktisk været til motionsløb flere gange (gennem mit job), men de fleste gange har jeg meldt mig til walk-delen. Det er jo slut nu – for fremtiden er det bandlyst at melde sig på walk 😉

  Birgitte og Line:
  Det er måske en epidemi der huserer for tiden. Den der bloggertræthed. Heldigvis er den vel for det meste forbipasserende 🙂

  Skafol:
  Der kommer snart plusgrader igen (inkl. regn), så der er udsigt til mere overskud – og oplevelser at skrive om.
  AGF-fan…ja, det var/er han – er imponeret over, at du kan huske det. Er der så få AGF-fans, at man ligefrem skiller sig ud, når man er der? 😉 Men ja – AGF-fan og sjov – to sikre ting ved ham. Kan godt være mange ting gik skævt mellem os, men humoren….den havde vi, og har den såmænd stadig, når vi ses! 🙂

 6. skafol siger:

  Grunden til jeg kan huske, han er AGF-fan, er, at I var i sommerhus eller lignende, og han jamrede sig noget så gevaldigt over en eller anden kamp, hvor de – nærmest vanen tro på det tidspunkt – havde sat en føring overstyr og egenhændigt skudt sig selv tilpas meget i egne fødder til at tabe en kamp.

  Har en kammerat, der er AGF-fan, og han har en art “håb, håb, jubel, jubel, for godt til at være sandt, åh nej, åh nej, åhhhhh neeeeeeejjj, uafgjort, håb, håb, jubel, amen hvordan fanden taber vi den kamp, ak og ve og klage og tårer”-cyklus fra sæson til sæson. Som – har jeg ladet mig fortælle – alle AGF-fans har.

  Ser meget frem til plusgrader her omkring månedsskifte. Ser ikke ud til det bliver før.

 7. Justwondering siger:

  Hahaha….åh ja, det er vist rigtigt, at der var noget med en kamp og et sommerhus. Jeg synes også jeg mindes, at det ikke gik skide godt for de hviiiii dengang. Den cyklus din kammerat rammes af, lyder meget bekendt. Der kunne virkelig være dømt tudefjæs.

  Mens vi venter månedsskiftet…..

Leave a Reply