Feed on
Posts
Comments

Optursliste

 • Det er fredag
 • Dagens længde er tiltaget med hele 14 fabelagtige minutter
 • Min niece skulle besøge mig i weekenden, men er blevet syg. Det er selvfølgelig ikke det, der er opturen. Næh, det er at jeg nu har en weekend uden planer!
 • Min storebror har for 3. år i træk spurgt om jeg vil med ham og ungerne på sommerferie – det vil jeg selvfølgelig!! Vores forældre skal med i år som noget nyt. Vi havde først talt om Korsika, men det bliver for dyrt, så nu ender vi nok på Mallorca, så min far får mulighed for at spille golf. Uanset, så glæder jeg mig allerede. Vi er virkelig gode til at holde ferie sammen – min bror og jeg.
 • Jeg går med en fornemmelse af, at 2013 bliver et godt år for mig. Jeg skal gøre mit bedste for, at denne fornemmelse holder stik.
 • Efter over en måneds pause, skal jeg endelig cykle på arbejde i dag. Jeg er helt euforisk ved tanken om at cykle. Nøj, hvor har jeg savnet det.

 

God dag og god weekend derude i blogland.

2 Responses to “Optursliste”

 1. Birgitte B siger:

  God weekend 🙂 og jeg er sikker på at 2013 bliver et fantastisk år for dig!

 2. Justwondering siger:

  God weekend, Birgitte – og super godt 2013 🙂

Leave a Reply