Feed on
Posts
Comments

Mange gør i disse dage status over året, der rinder ud med hastige skridt, og jeg skal da ikke være nogen undtagelse.

2012 blev året, hvor jeg:

 • sagde farvel til min gamle Nokia, der havde fulgt mig i tykt og tyndt siden 2007. Den blev sendt i skammekrogen til fordel for min allerførste smartphone.  Det var en ny verden for mig, og jeg blev bidt af en gal app.
 • for første gang fik set hele Twighlight serien og var tryllebundet fra første afsnit.
 • oplevede en fantastisk rejse til Thailand. En rejse jeg gerne gentager, hvis jeg skulle få muligheden.
 • stadig stødte på huller i vejen – og faldt i dem – men formåede at komme op igen. Hver gang en smule klogere.
 • hvor jeg med forsigtige skridt endnu engang (forsøgte også i 2011) kastede mig ud i datingjunglen. Så var jeg der. Så var jeg der ikke. Så var jeg der. Så var jeg der ikke. Man kan helt uden overdrivelse konstatere, at jeg ikke var klar. Jeg nåede dog at mødes med den samme mand to gange. Det var på en måde en lettelse i sig selv at nå så langt.
 • endelig kom i gang med at løbe igen. Denne gang efter et fornuftigt 3 mdrs program og iført nye løbesko. Havde forsøgt mig i 2011, men lagde for hårdt ud og overbelastede mine knæ. Det kostede nogle ture til fysioterapeuten, hjemmeøvelser (som jeg ikke var så gode til at gennemføre) og både gå- og løbeture måtte sættes på standby i flere måneder.
 • havde rigtig dejlige møder med andre bloggere.

2013 bliver året, hvor jeg:

 • vil forsøge – hvis jeg overhovedet kan – at bakke op om kampen mod den hårde, intrigante og destruktive tone, der er blevet så alt for almindelig i aviser, på tv, FB. Ja, i hele samfundet generelt. Hvor “den lille mand” er blevet “den store syndebuk”. Skal man ændre noget, kan man jo passende starte med at tænke på sin egen adfærd.
 • vil fastholde løberiet og variere det efter forgodtbefindende.
 • vil minde mig selv om, at selvom skridtene er små og langsomme – og nogen gange går baglæns, så gør det ikke noget, så længe de fleste af dem går fremad.
 • forhåbentlig kysser en ny mand. Det lovede jeg også mig selv i 2011 og 2012 uden held. Nå, men 3. gang er vel lykkens gang.

 

2 Responses to “2012 går på hæld”

 1. Line42 siger:

  Godt nytår, JW 🙂 Jeg vælger at tro på at 13 er et lykketal, så mon ikke vi har gode ting i vente…

 2. Justwondering siger:

  Selvfølgelig er 13 et LYKKETAL – tak Line 😀

  Jeg håber vi begge har en maaaasse godt i vente…

Leave a Reply