Feed on
Posts
Comments

Hvem var han?

Åh, jeg har altså haft sådan en dejlig drøm i nat.

Om en mand. En rigtig dejlig mand.

Jeg ved ikke, hvem han er. Han ligner ikke en jeg har mødt før. Minder ikke engang om en jeg kender. Skulle dog ikke undre mig om han bare er et fantom fra en amerikansk film som jeg ikke kan huske, at jeg har set.

Men det er også lige meget hvor han stammer fra, og hvordan han har sneget sig ind i min hjerne en sen nattetime. Det var godt han kom. Min fantommand.

Drømmen var kort. Eller måske var den lang, men jeg husker ikke så meget. Det eneste jeg kan huske er, at han kommer gående – han følges vist nok med en anden mand – og han går direkte hen til mig. I drømmen virker det som om, at jeg ved hvem han er. Jeg har i hvert fald en følelse af noget genkendeligt. Jeg føler en spænding idet han går hen imod mig.

Han når hen til mig. Helt hen til mig. Så smiler han og gør anledning til at ville tage om mig. Jeg når lige at lade min højre hånd glide rundt om ham, samtidig med at jeg tænker noget i retningen af “Yes, han valgte mig” eller “Det bliver sgu os” eller “Yes, vi skal være sammen” (jeg har lidt svært ved at huske det præcist. Det er mere en følelse. Måske af samhørighed?)….

Og så vågner jeg. Sgu!

Men det er med et smil om læben og en følelse af, at en mand har strejfet mine følelser i en drøm, og det var et dejligt strejf.

Hvis jeg nu troede på varsler, så ville jeg tænke på om det mon var et varsel om, hvad der venter mig på kærlighedsfronten i 2013.

Så vil det sgu ikke være så ringe endda. Som vi siger på jysk.

🙂

 

P.S. Dagens længde er tiltaget med 3 lækre minutter.

 

 

2 Responses to “Hvem var han?”

  1. Line42 siger:

    Åh, hvor dejligt 🙂 Jeg er sikker på det er et godt tegn om hvad der venter: the man of your dreams!

  2. Justwondering siger:

    Hehe….hvor ville det være fantastisk, Line 🙂

    Jeg ville såmænd også være taknemmelig, hvis det blot var et varsel om, at 2013 er året, hvor jeg faktisk FØLER noget for en anden. Uanset om han så er min drømmemand eller bare et flygtigt bekendtskab.

Leave a Reply