Feed on
Posts
Comments

Glædelig jul

Så nåede vi den 24. dec – og tillykke med det alle sammen! 🙂

Min tur til Tåsinge blev til min glæde aflyst. Ikke fordi der som sådan er noget galt med Tåsinge eller veninderne, men fordi jeg følte mig lidt stresset over at skulle så langt væk for så kort tid. Jeg havde bare brug for at slappe af og flere timers bilkørsel er ikke afslapning for mig. Jeg tog ud til min veninde og sov i stedet for (det var den oprindelige plan), og var hjemme lørdag formiddag. Mine forældre skulle have hentet mig i går, men det blev også aflyst på grund af vejret, så det endte jo faktisk med, at jeg fik den hele dag hjemme sådan som jeg havde sukket efter. Jeg hopper på bussen kl. 9.40 og håber, at der er siddeplads (foran).

I forgårs kom jeg faktisk ud at løbe. Kæft, det var hårdt – jeg var helt opkogt i hovedet og svimmel, men det var også dejligt. Lige indtil i går. Det er vildt så hurtigt ens muskler glemmer, at de er der. Der er jo trods alt “kun” gået 3 uger. På den anden side, så har jeg jo heller ikke cyklet, så der har jo absolut ingen fysisk aktivitet været. Jeg havde så ondt i mine lårmuskler i går og har det også i dag. Jeg tager løbetøjet med hjem til familien, hvis nu jeg skulle få lyst til en lille tur – og så må jeg lige være lidt fornuftig og starte langsomt op igen, og ikke bare lægge ud med (næsten) 5 km som jeg gjorde i forgårs. Det var rart at kunne konstatere, at det ikke var så slemt at løbe i kulden.

DMI har skrevet følgende de sidste dage:

lørdag: “…..dagens længde tiltaget 0:01”

søndag: “…..dagens længde tiltaget 0:00”

mandag: “…..dagens længde tiltaget 0:01”

Hvad skete der lige med søndag – løb den tør for det ene minut eller hvad???? Nå, men uanset, så er det jo fantastisk, at årets korteste dag nu er overstået. Jeg glæder mig mere til dagslys end jeg glæder mig til juleaften 😉

 

Glædelig jul i blogland

 

 

 

2 Responses to “Glædelig jul”

 1. betteskov siger:

  Også glædelig jul og godt nytår til dig 🙂
  Jeg synes du er blevet ret sej med løberiet – når du kan klare ca. 5 km uden problemer, så har du snart en masse muligheder for at variere ruter, tempo, type af træning, og så begynder det at blive rigtig sjovt.
  Kender alt for godt den der med, at man kan blive en smule glad over, noget er aflyst, fordi man så kan flade ud og slappe af med god samvittighed. Håber du kom godt hjem til forældrene!

 2. Justwondering siger:

  Ja, jeg tror også det vil blive sjovere at løbe, når nu jeg har konstateret, at jeg faktisk KAN løbe uden at få ondt. Jeg tænker lidt over steder jeg vil løbe. Fx kunne jeg godt tænke mig at prøve at løbe i bakker. Eller klitter. Klitter kunne være sjovt. Det kunne være sådan en forårs eller sommerting. En løbetur langs stranden på Fanø ville nu heller ikke være dumt. Eller skovstier. Indtil videre har jeg kun løbet på en asfalteret sti.

  Og når jeg så en dag er blevet RIGTIG sej, så kunne det være sjovt at prøve at kombinere det med en forhindringsbane. Meeeen, så er der lige lidt andre muskler i kroppen, der skal arbejdes med først. Sidst jeg prøvede en forhindringsbane var det virkelig ikke noget succes – jeg måtte opgive alle øvelser, der involverede armkræfter 😉

  Jeg kom godt hjem til mine forældre. Snestormen sørgede for, at jeg også fik den 23. hjemme, så alt klappede til min fordel 😀

  Godt nytår, Betteskov

Leave a Reply