Feed on
Posts
Comments

Så kom den. Årets korteste dag.

Nu kommer lyset snart tilbage og skubber mørket væk.

Og jeg glæder mig. Hold kæft, hvor jeg glæder mig.

Jeg har aldrig været så lyshungrende, feriehungrende, energihungrende, hungrende-alt-muligt som jeg er nu.

Selvom i dag er sidste arbejdsdag før jul, så føler jeg først, at min ferie starter om en uge. Jeg bliver hentet direkte fra arbejde af en veninde. Vi skal til Tåsinge og besøge en af hendes veninder. Så vender vi snuden mod Århus igen i morgen, hvor jeg skal have købt de sidste julegaver, vasket tøj og pakket. Søndag skal jeg hjem til familien og kommer hjem 2. juledag, så jeg er klar til at arbejde torsdag og fredag.

Det eneste jeg trænger til, er nogle HELE dage hjemme. Hvor jeg ingenting skal. Hvor jeg bare kan gøre, hvad jeg vil.

Sært nok, for dem har jeg egentlig rigeligt af i weekenderne i løbet af året, men nu TRÆNGER jeg virkelig.

Jeg plejer aldrig at tage ferie mellem jul og nytår. Det har aldrig rigtig været så interessant. I år fortryder jeg dog virkelig, at jeg ikke har bedt om ferie, men det var jo ikke til at vide, at jeg ville trænge så meget til en pause. Det er ikke fordi jeg har ekstra lange arbejdsdage. Det er mere frustrationer på arbejde, frustrationer over min relation til ex’en etc.

Hvad angår mit løbeprojekt, så nåede jeg de 5 km. Og så gik jeg i stå! Fuldstændig. Blev ramt af den mørke kulde og manglende energi. Det er 3 uger siden jeg sidst var ude at løbe.

Cyklen punkterede på begge jul med én cykeldags mellemrum. Fik lappet det ene dæk, men på første cykeltur efter denne lapning, punkterede så det andet dæk. Så den har også stået stille et par uger efterhånden, fordi jeg ikke har kunnet tage mig sammen til at trække den de 8 km hjem fra arbejde og ned til cykelsmeden.

Jeg er gået fra fysisk aktiv til inaktiv (ud over de dage, hvor jeg vælger at gå på arbejde). Det avler jo heller ikke ligefrem energi.

Nå, ikke mere brok herfra. Det nærmer sig jo et ynkeligt stadie (men jeg vil sgu ha’ lov!).

Den eneste, der kan gøre noget ved tingenes tilstand…….tja…..det ved vi jo alle, hvem det er……

2 Responses to “Årets korteste dag og brok”

 1. betteskov siger:

  Nå, men nu er det altså snart tid til at tælle de lyse timer! Og så kan det vel kun gå fremad 😉
  Nu hvor du har klaret 5 km, er det bare med at finde på et nyt mål. Lad mig være kedelig og anbefale 10… Har du ikke en nice kollega, der kan læsse cyklen på en bil og køre den til doktormanden?
  Nåja, hvis man ikke kan være ynkelig på sin egen blog, hvor så? Håber du trods alt får en forrygende dejlig jul og at 2013 vil bringe dig masser af sol 🙂

 2. Justwondering siger:

  Ja, jeg glæder mig MEGET til at tælle 🙂
  Mht. løb, så er det egentlig ikke så meget et nyt mål jeg har brug for, for at finde motivation. Det er manglen på varmen og dagslyset, der dræner mig, og som gør, at jeg ikke kommer af sted. Dermed ikke sagt, at jeg på et tidspunkt får lyst til at se om mine knæ kan klare 10 km, men indtil videre bliver motivationen (ud over vejr og lys) at forbedre tiden på de 5 km.

  Jeg brokker videre 😉

  Rigtig god jul, Betteskov

Leave a Reply