Feed on
Posts
Comments

Jeg sidder her i min stue og nyder lyden af musik. Det spjætter i benene, og hvis ikke jeg tænkte så meget over, hvad andre tænker, så var jeg sprunget ud i dans for længe siden.

Men – bare tanken om, at genboerne kan se mig danse med mig selv. Det er i sådanne situationer (og kun i dem), at man skulle bo ude på landet, hvor man kan spille højt og danse som en sindssyg uden at nogen værdiger dig et blik. Måske lige på nær en ko, der tænker sære tanker om det den ser. Uden at vide om køer tænker. Sære ting.

Nå, men det er nu stadig en fornøjelse at skrive dette første indlæg med Maroon 5 i øregangen.

Men – de minder mig altså om, at jeg fandeme danser for lidt. Det gør jeg virkelig. Alt for lidt.

Nå, det kan jeg ikke gøre noget ved lige nu.

Altså ud over at slå mig løs på stuegulvet.

Hvad jeg så ikke gør.

Nemlig.

Leave a Reply